KAFFE+VIT HELTÄCKNINGSMATTA=VERY BAD NEWS

Jävla Starbucks! Jag skyller på dem. Bar hem min kaffe, allt gick bra. Satte mig vid datan för att plugga inför högskoleprovet(gah!) och tar ett avslappnat grepp runt min kaffe. Helt plötsligt poppar locket bort och jag blir rädd, fråga mig inte varför, hoppar såklart till och spiller ut kaffe över hela skrivbordet, min data och det värsta av allt den Cremévita heltäckningsmattan. Jag skrev högt på tre olika språk. Helvetes jävla skit! Bugger! Merde! Det här är bland det värsta med att jobba som au-pair, att alltid behöva vara livrädd att förstöra nåt i huset. Men jag skrubbade med baby-wipes och allt jag kunde hitta. Tror att det funkade tack och lov. Men här kommer min poäng. Varför denna fruktansvärda heltäckningsmatta? Är de bara lite efter  i detta land eller tycker de helt ärligt att det är snyggt? DET ÄR DET MEST OPRAKTISKA SOM KAN FINNAS I ETT HUS DÄR DET BOR EN BARNFAMILJ! GAAAAH!

Märks det att jag inte har en jättebra dag? Jag tror det. Ska försöka lugna ner mig lite nu. Trött som ett as är jag också. Men det går nog över.
Fyllde iallafall år igår. Det var trevligt. Jag tycker om att fylla år. Min dag liksom. Hur ofta har man en dag som man bara kan glida runt, rycka på axlarna och allt liksom bara flyter på? Tack till mina fina vänner som gjorde kvällen så fin!


Mycket trevlig helg hade vi här i London. En helg helg full av The Peoples Republic. Underbart

RSS 2.0