Där vägen tar slut

Jag deppar lite idag, vet inte varför. Konstig känsla i magen. Men kanske ren inbillning.

Skola idag från 8.10 till 12.00. Skönt! Sedan blev det en tripp till sjukhuset för en spruta. Efter dte åkte jag hem till Lollo. Din lilla jäveln åker ju snart till Oslo. På Söndag mer bestämt. Det kändes hemskt att säga hej då, även om jag vet att det är för en bestämd period. Hon har liksom alltid funnits här, kommer bli konstigt. Min jämgamla vänner är där nästan allihopa nu. Känns en smula tomt. Men de kommer ju tillbaka trotts allt.

Idag fick vi uppgiften att vi skulle göra en stor släktforskning. Det ska bli riktigt roligt. Vår släkt, eller de flesta släkter, har några skandaler och intressanta händelser bakom oss. Kul!

Projektarbetet går lysande hittills.

Härligt!

Puss

Delayed devotion

Vill bara tipsa om en av de mest härliga låtarna jag har hört - Delayed devotion med Duffy.
Riktigt bra!

Varit en lugn dag för övrigt, inga lektioner i skolan, bara samvarodag. Mitt lag bland annat utklassat i en kubbturnering.

Vi fick en väldigt intressant uppgift också. Vi skulle skriva vad vi vill att dte ska stå på var gravsten när vi dör. Alltså hur vi vill bli ihågkommna. Jag valde: Den som låter sitt hjärta sjunga, kommer för alltid bli ihågkommen.

Natti

Jenny

Första dagen avklarad

Som jag har längtat efter denna dag i flera veckor nu. Jag trivs bäst när jag får lära mig en massa saker och skriva och ha rutiner i mitt liv. Första dagarna i skolan är oftast rätt softa. Idag hade vi bara information i en timme, sen var det klart. Tredje året på sam/sam nu och i juni ska vi alla springa ut i mössorna. Härligt ska det bli! Men samtidigt bland det läskigaste. Dags att växa upp, ta ansvar för mitt liv och reda ut vad jag verkligen vill med mitt liv.

En sak är jag säker på, jag ska leva mitt liv. Jag ska se så mycket av världen som jag bara kan och jag ska hitta något jag verkligen trivs med.

Igår ställde jag en fråga till den bästa människan jag känner. Min gode vän Markus. Jag frågade om han ville vara min dejt på balen(långt kvar, jag vet). Han blev rörd och sa att han gärna följde med. Det betyder mycket för mig. Tack älskling, du betyder världen för mig.

Efter skolan tog jag en fika med Hanna och Linn. Det var mysigt. Sen jobbade jag 17-22, vilket inte var riktigt lika kul. Ska bli skönt när dte är över.

Nu ska jag sussa. Natti/jenny

De här vill jag ha just nu

Sick and tired, but excited

Klockan är 01.25 och jag borde verkligen gå och lägga mig. Vi åker till Stockholm tidigt imorgonbitti. Monzora skulle åka från Växjö idag till Kalmar, men råkade hamna i Karlskrona. Så det blev för SJ att punga ut med pengar till taxi och så fick jag hämta henne i stan sen. Så vi kom hem för bara en liten stund sen och nu är jag alltför pigg för att kunna sova.

Imorgon ska vi iallafall åka tidigt, sen bär det av mot Tyresö utanför Stockholm och sen blir det utgång i Sthlm senare på kvällen. Härligt! Vet dock inte hur det är med åldersgränser och så i Stockholm, men det ska nog lösa sig. På lördag blir det the Voice 08 och så utgång igen på kvällen. Riktigt kul ska det bli.

Nu ska jag packa det sista och sen sussa.

God natt/Jenny


Bk-fest

Ska strax börja fixa mig inför kvällens utgång. Ikväll blir det häng med jobbet på Vallen. Mycket trevligt! Har ju inte många dagar kvar nu, så det ska bli ett roligt avslut. Ikväll blir det en svart tunika,nitskärp och converse för hela slanten. Jag gillar när man blandar det kvinnliga och de lite rockigare detaljena. Det blir nog bra.
Jobbet var för övrigt väldigt lugnt idag, satt utstämplad i 1,5 timme och fick sedan sluta två timmar tidigare. Det blir inte mycket cash, men det är otroligt skönt.
Jag kommer sakna gänget på jobbet otroligt mycket när det är slut. Men nu finns det nya möjligheter och det är alltid roligt.

På fredag blir det en party - weekend i Stockholm med Monzora och Lollo. Riktigt härligt! Lördagen ska spenderas i Kungstrådgården på The Voice 08. Adam Tensta bland annat. Det blir ett riktigt bra avslut på sommaren. Snart är solan tillbaka, men jag längtar faktiskt. Men det gör jag alltid. Bara roliga ämnen detta året med!

Det var allt för ikväll/Jenny

Too late

Ursäkta för en väldigt lång bloggpaus. Jag har inte ens en ursäkt. Mycket har hänt på senaste tiden, kan ju alltid försöka försvara mig med det. Men om man jämför med Blondinbella lever jag nog ett ganska lugnt lant -liv. Men i min värld, har det varit en del saker och framförallt stor ångest. Jag har bland annat sagt upp mig från mitt jobb efter 2,5 år. Det känns både som att jag har väntat för länge, men det känns samtidigt tråkigt. Jag har ju fått träffa så underbara och härliga människor och om en vecka är det över. Då har jag min sista arbetsdag. Det sjuka med hela grejen är att jag inte har något nytt jobb än. Jag får väl försvara mig med att jag vill sattsa allt på sista året i gymnasiet och inte har tid med ett jobb vid sidan av. Men det kanske bara är bullshit,  vad vet jag?

Sommaren har gått så sjukt fort. Först var jag i Grekland i över två veckor, efter det var det sjuksriving i två veckor som gällde. Nu har jag mest jobbat och umgåtts med mina kära vänner som snart flyttar ifrån mig till Norge. Det är sjukt hur fort tiden går. Igår lekte vi med femlingarna i trådgården, idag är vi helt plötsligt vuxna och med det följer ansvar. Ibland längtar jag till tiden då ens största problem var att vara först med den coolaste Barbien. (åh, vad jag hade fina Barbiesar).
Redan går min hjärna på högvarv, tankarna kretsar runt vad jag ska göra med mitt liv. Ibland glömmer jag att faktiskt leva det. Jag har stora planer, kanske för stora. Men det är det som gör mig till den jag är.

Jag har alltid tänkt mycket, det är sådan jag är. Jag behöver mina ensamma stunder för att kunna fungera. Jag gillar att festa, träffa nya människor och resa. Men framförallt gillar jag de stunder då jag kan vara helt och hållet för mig själv. Jag har nog vänt och vridit på denna värld och hur den fungerar väldigt länge nu. Ibland vill jag bara släppa allt och ge mig ut i världen och se och hjälpa där jag behövs. En del tror inte på en globaliserad värld, en del hävdar att blod är tjockare än vatten och att vi ska stänga våra gränser och bara hjälpa "våra egna". Sådana personer har inte förstått grejen med en globaliserad värld. De har inte förstått vårt ömsesidiga behov av varandra. Det är sant, vi behöver alla varandra.


Ursäkta om det blev en hel massa svammel nu, det är lördagskväll och jag är väldigt trött. Nedan: En bild från en trevlig kvälll hemma hos Johanna



RSS 2.0